موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

تزریق اعتبار به مراکز درمانی نیروهای مسلح جهت مقابله با کرونا

تزریق اعتبار به مراکز درمانی نیروهای مسلح جهت مقابله با کرونا مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح گفت: مشاهده برگه حقوقی، درخواست وام و سفر از طریق سامانه خدمات غیرحضوری برای بازنشستگان نیروهای مسلح انجام می گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر ابراهیم محمودزاده درخصوص اقدامات این سازمان در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا، با تأکید بر استفاده از خدمات غیرحضوری و بدون نیاز به مراجعه پیشکسوتان معزز نیروهای مسلح به دفاتر این سازمان، گفت: مشاهده فیش حقوقی، درخواست وام و سفر از طریق سامانه خدمات غیرحضوری انجام می گیرد.

 

وی لزوم تسهیل در روند دریافت خدمات به جامعه هدف، با توجه به بالا بودن سن افراد تحت پوشش را از مهمترین برنامه‌های این سازمان در این زمینه برشمرد و افزود: پیشکسوتان و مستمری بگیران نیروهای مسلح می‌توانند با مراجعه به آدرس: Https://saba.esata.ir:۷۰۹۱ و یا با استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند از طریق آدرس Https://esata.ir اپلیکیشن  mysata.apk را دریافت کرده و اطلاعات مربوط به برگه حقوقی خود را مشاهده و در صورت نیاز به صورت کاغذی نیز چاپ کنند.

 

محمودزاده تصریح کرد: پیشکسوتان معزز برای رفع اشکالات احتمالی در استفاده و بهره‌گیری از این خدمت غیرحضوری، می‌توانند با مراجعه به شبکه اجتماعی سروش سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح به آدرس:  Https://sapp.ir/sabba.ir  و یا از طریق شماره ۰۹۶۲۱ مشکل خود را با کارشناسان مرکز ارتباط با مشترکان ساتا مطرح و رفع کنند.

 

رئیس هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: آن دسته از افرادی که امکان دسترسی به بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی را ندارند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک ساتا سراسر کشور، خدمات مورد نظر را دریافت کنند.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح با ابراز رضایتمندی خود از اقدامات و ارائه خدمات درمانی به موقع و مناسب به جامعه هدف، اظهار کرد: خوشبختانه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح(ساخد) به عنوان سازمانی پیشرو و پیشقدم در حوزه درمانی کشور، از همان ابتدای اسفندماه سال گذشته، ضمن تمهیدات لازم برای تعویض تلفنی دفترچه‌های درمانی در کل کشور، اعتبار دفترچه خدمات درمانی تمامی بیمه شدگان را تا ابتدای تیرماه سال ۱۳۹۹ تمدید کرد تا افراد تحت پوشش بدون نیاز به مراجعه برای تمدید اعتبار، بتوانند از خدمات درمانی این سازمان بهره مند شوند.

 

محمودزاده با برشمردن اقدامات ارزشمند ساخد و تزریق ۱۴۲۰میلیارد ریال به مراکز درمانی نیروهای مسلح در مقابله با شیوع ویروس کرونا افزود: سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و انجمن علمی سالمندشناسی و طب سالمندان ایران، اقدام به یک پویش ملی با عنوان « مقابله با کرونا، فرصتی برای همدلی با سالمندان» کرده است که جهت کاهش مراجعه سالمندان به مراکز درمانی و کمک به کنترل استرس خانواده‌ها، توسط اساتید، متخصصین و کارشناسان فعال در حوزه سلامت و سالمندی به صورت مشاوره رایگان تلفنی، پاسخگوی سؤالات سالمندان خواهند بود.

 

وی خاطرنشان کرد: سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح در راستای گسترش دولت الکترونیک تمام تمهیدات لازم برای کاهش تردد و حضوری فیزیکی بازنشستگان و مستمری بگیران را اندیشیده است و نیازی به مراجعات حضوری به دفاتر و ادارات کل ساتا در کشور به ویژه در ایام شیوع بیماری کرونا نمی باشد.

 

به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع؛ گفتنی است، در سال های گذشته بازنشستگان و مستمری بگیران نیروهای مسلح با مراجعه به بانک عامل (بانک سپه) برگه‌های حقوقی خود را دریافت می‌کردند.  

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار